Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een Japanse vorm van holistisch bodywork. Het werkt niet alleen tegen fysieke en mentale klachten, maar is ook preventief inzetbaar. De afgestemde druk en strekkingen tijdens een behandeling brengen je in een diepe ontspanning. Shiatsu technieken zijn erop gericht om het zelfherstellende vermogen van je lichaam te ondersteunen, je energie te laten stromen en je in balans te brengen.

Shiatsu is een verrijkende ervaring, wees welkom op mijn Shiatsu mat!

Lees hier meer over de herkomst van Zen Shiatsu.

“Eefke is kundig en aandachtig, een hele fijne combinatie!”

Stijntje Schreurs

“Een uur compleet ontspannen: heerlijk. Je voelt je bij Eefke meteen op je gemak en ze doet het erg goed. Thanks!”

Michelle Bakker

“Eefke is a magician. She listens to what you want or need, and then finds all the spots which need work, and you walk out feeling like you’re lighter than air.”

Kate Mingay

“I can highly recommend Eefke she is extremely professional and friendly as a person, you also feel the energy all around her. This was a once in a lifetime experience which I would never forget.”

Salam

“Een hele fijne ervaring, de shiatsu-sessies van Eefke! Zacht, kundig en raak… Eefke is heel helder in wat ze doet en wat ze tegenkomt. Ze gaat er dus niet alleen mee aan de slag, maar neemt je ook echt mee in het proces. Heel verhelderend en fijn! Veel dank!!”

Astrid van Spronsen

“Vanmiddag even een heerlijke booster bij Eefke. Met fijne begeleiding en goede grepen brengt ze me in een diepe ontspanning. Opgeladen verliet ik haar mooie nieuwe pand, nu in West. Aanrader voor iedereen die een kundige en afgestemde sessie wil”

Hanna Bloemhof